familjerådgivning, PARTERAPI & Psykoterapi i Linköping

Terapi för trauma eller psykisk ohälsa

Terapi, för vem? 

Terapi är för alla! Visst kan samtalsterapi hjälpa dig som haft en jobbig barndom, varit med om ett trauma eller lider av psykisk ohälsa. Men det är också utvecklande för dig som vill bli en bättre ledare, förändra ett mönster du ogillar, hitta ett tydligt mål att sträva mot, bli en bättre förälder, förbättra en specifik egenskap eller förbättra din självkänsla.

Individuell psykoterapi, parterapi & familjerådgivning

Jag erbjuder individuell psykoterapi, parterapi, psykologiskt stöd och familjerådgivning. Min specialitet är: ångest, depression, trauma (PTSD), stress, interpersionella/relationella problem och krishantering. Jag hjälper även många föräldrar i sitt föräldraskap, pensionärer i den fjärde åldern och människor som upplever svår sorg/förlust.

Legitimerad psykoterapeut i Linköping

En legitimerad psykoterapeut har enligt lag skyldighet att följa socialstyrelsen föreskrifter och riktlinjer. Legitimationen utfärdas av Socialstyrelsen och är en kvalitetsstämpel som visar att behandlingen har stöd i forskning och beprövad erfarenhet. För att mina klienter ska vara trygga med att de metoder jag tillämpar är bevisat effektiva och leder till långsiktigt hållbara resultat.